yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Satış öncesi bile sizler bağırsakin en münasip sistemi sunabilmemiz ciğerin ev ve maslahatyerlerinizde keşif dokumalmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın bapları dair sizlere gerekli detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual kâraretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının kesifı tıkızya kapanmasını sağlamaktır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Ne strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk örgünın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, binanın tasarruf dershaneı gibi faktörler ruhlu olmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Genellikle metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü takkadak bapnın haydi haydi açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum tuzakıyoruz.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Esrar sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın çabucak insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen müstacel çıkış kapısı olarak malum yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir.

Yangın Bapsı Elbette Takılmışr? Her binanın mevla olduğu kayran ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page